Televizni pripojky

Technické věci řešíme zde
Avatar uživatele
Flundr
Příspěvky: 27
Registrován: 23 Říj 2006, 14:04
Místo/Bydliště: U Dráhy 324

Re Michala

Příspěvek od Flundr » 22 Led 2007, 10:12

ja to oteviral pomoci sroubovaku a rukavic.. ten celni panel se musi dostat pres ten vyvyseny okraj - to jde pomoci sroubovaku. Pak uz to staci jen trosku silou premluvit smerem nahoru :) kdyz vam to nepujde, napis a ja ti to dojdu vytrhnout..

Avatar uživatele
stryc
Příspěvky: 546
Registrován: 12 Kvě 2006, 23:51
Místo/Bydliště: 0
Kontaktovat uživatele:

slavna a velika KTV

Příspěvek od stryc » 25 Ún 2007, 11:48

a
Naposledy upravil(a) stryc dne 10 Kvě 2010, 13:39, celkem upraveno 1 x.

beny
Příspěvky: 103
Registrován: 26 Zář 2006, 12:45
Místo/Bydliště: U Dráhy 325, Chýně

Příspěvek od beny » 25 Ún 2007, 12:56

zvonili na nas, jestli bychom je nepustili, pry ze jdou filtrovat kabely nebo co, taky me to zarazilo co tu zase delaji, protoze nikdo od nas nema zajem o jejich sluzby, byl jsem se kouknout na pudu a ejhle krabice rozbocovace byla fuc, takze jestli jim to patrilo bylo to to posledni a navic jak si rikal, ze nas(325) u vas odpojili, tak uz nemaji u nas priste co pohledavat, teda pokud jde o mne jesli se jeste ukazou, uz je dovnitr nepustim, domluvim se s kryglikem, ze bysme dali na pudu zamek

h a j

Příspěvek od h a j » 25 Ún 2007, 14:38

No u nás byli ti dva chlápci dnes a že jdou kvůli kabelovce. Nevím, jestli jí někdo z domu platí ale my ne. A od té doby co odešli se nám nedaří naladit žádný program tedy ani CT1, 2, Nova ....

Mám tedy otázku. Máme na domech společnou anténu, přes kterou bychom ty základní programy měli chytit, nebo si to každý musí řešit individuálně?

Díky za info (328)

Avatar uživatele
irwinka
Příspěvky: 226
Registrován: 02 Říj 2006, 13:28
Místo/Bydliště: na Chýni už jen vzpomínám..

Příspěvek od irwinka » 25 Ún 2007, 17:41

h a j napsal:No u nás byli ti dva chlápci dnes a že jdou kvůli kabelovce. Nevím, jestli jí někdo z domu platí ale my ne. A od té doby co odešli se nám nedaří naladit žádný program tedy ani CT1, 2, Nova ....

Mám tedy otázku. Máme na domech společnou anténu, přes kterou bychom ty základní programy měli chytit, nebo si to každý musí řešit individuálně?

Díky za info (328)

je to tak, zreme ve vsech domech si KTCZ osefovala ty, kteri si neplati.. u nas dali kazdemu platicimu ke kabelu zrejme dekoder a ostatnim uz kabelkova nebeha.. mi to resime DVBT vysilanim, ktere je zcela zdarma.. akorat si musite koupit pokojovou antenu nejakou malou.. nebo to jako cely dum resit spolecnou antenou na strechu..

Avatar uživatele
Michala
Příspěvky: 86
Registrován: 21 Lis 2006, 11:01
Místo/Bydliště: U Drahy 317

Příspěvek od Michala » 26 Ún 2007, 10:29

Muze mi nekdo vysvetlit, za co jsme platili pres 40tisic? Nejak nechapu smysl toho, ze mame v byte zasuvku na antenu, ale rozbocovac je KTCZ. Potrebujeme napojit parabolu...kam to teda mame dat?prece nebudeme provrtavat stropy a v pokojich mit vsude kabely? Poradte nekdo :roll:

Avatar uživatele
kryglik
Příspěvky: 1374
Registrován: 26 Dub 2006, 08:50
Místo/Bydliště: Za Ovcinem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kryglik » 26 Ún 2007, 10:35

Michala napsal:Muze mi nekdo vysvetlit, za co jsme platili pres 40tisic? Nejak nechapu smysl toho, ze mame v byte zasuvku na antenu, ale rozbocovac je KTCZ. Potrebujeme napojit parabolu...kam to teda mame dat?prece nebudeme provrtavat stropy a v pokojich mit vsude kabely? Poradte nekdo :roll:
Taky to nechapu. KTCZ mi zatim nebyla schopna potvrdit (papirove), ze dane zarizeni je opravdu jejich.

Nicmene kabely tam nechali (aspon u nas) -- takze si staci koupit obycejny TV rozbocovac ( treba takovy ). A do nej to zapojit.

Lantik
Příspěvky: 9
Registrován: 19 Srp 2007, 16:36
Místo/Bydliště: Chýně, Borová 303
Kontaktovat uživatele:

Digital pres spolecnou antenu

Příspěvek od Lantik » 21 Srp 2007, 20:35

Ahoj, jsem nove se zabydlujici clobrda v lokalite Kamenice. Jeste jsem nevidel zadnou nabidku ohledne kabelovky a internetu, ale procteni par prispevku mi stacilo, abych si udelal pribliznou predstavu. Teprve se rozkoukavam, takze nevim jak jsou reseny a pristupny rozvody po dome. Nezkousel jiz nektery dum primontovat na strechu jednu parabolu na prijem DVB-S a DVB-T a pres multiswither (8x vystup) to rozdavat pres rozvody do vsech bytu, kde by kazdy mel svuj digitalni prijimac ? Diky za info

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti