Kabelová televize

Technické věci řešíme zde
PaMi
Příspěvky: 400
Registrován: 15 Kvě 2006, 14:24
Místo/Bydliště: Chýně

Kabelová televize

Příspěvek od PaMi » 04 Zář 2006, 13:06

Chtěl jsem se zeptat na zkušenost s kabelovou televizí. Mě to dělá to, že najednou vypadne zvuk, další cca. 4 vteřiny jde obraz bez zvuku, potom vypadne na okamžik i obraz (jako by se to resetovalo) a zase naskočí zpět obraz i zvuk vpohodě. Máte někdo podobné zkušenosti? Zkoušel jste to již někdo reklamovat. Já to už reklamoval, ale bohužel nic.

Maxa
Příspěvky: 110
Registrován: 13 Črv 2006, 20:34
Místo/Bydliště: Háje

Re: Kabelová televize

Příspěvek od Maxa » 05 Zář 2006, 07:29

PaMi napsal:Chtěl jsem se zeptat na zkušenost s kabelovou televizí. Mě to dělá to, že najednou vypadne zvuk, další cca. 4 vteřiny jde obraz bez zvuku, potom vypadne na okamžik i obraz (jako by se to resetovalo) a zase naskočí zpět obraz i zvuk vpohodě. Máte někdo podobné zkušenosti? Zkoušel jste to již někdo reklamovat. Já to už reklamoval, ale bohužel nic.
Mám uplně stejné zkušenosti. Jeden čas dokonce nešly některé programy vůbec.

Martina
Příspěvky: 110
Registrován: 17 Kvě 2006, 21:55
Místo/Bydliště: U Dráhy 319
Kontaktovat uživatele:

Re: Kabelová televize

Příspěvek od Martina » 05 Zář 2006, 21:30

Maxa napsal:
PaMi napsal:Chtěl jsem se zeptat na zkušenost s kabelovou televizí. Mě to dělá to, že najednou vypadne zvuk, další cca. 4 vteřiny jde obraz bez zvuku, potom vypadne na okamžik i obraz (jako by se to resetovalo) a zase naskočí zpět obraz i zvuk vpohodě. Máte někdo podobné zkušenosti? Zkoušel jste to již někdo reklamovat. Já to už reklamoval, ale bohužel nic.
Mám uplně stejné zkušenosti. Jeden čas dokonce nešly některé programy vůbec.
Napodobne u nas...vypadky jsou pomerne caste. Asi by bylo dobre se obratit primo na GTT, pritel s nimi drive pomerne casto komunikoval a komunikace byla z jejich strany celkem dobra. Martina

PaMi
Příspěvky: 400
Registrován: 15 Kvě 2006, 14:24
Místo/Bydliště: Chýně

Re: Kabelová televize

Příspěvek od PaMi » 05 Zář 2006, 21:40

Martina napsal:
Maxa napsal:
PaMi napsal:Chtěl jsem se zeptat na zkušenost s kabelovou televizí. Mě to dělá to, že najednou vypadne zvuk, další cca. 4 vteřiny jde obraz bez zvuku, potom vypadne na okamžik i obraz (jako by se to resetovalo) a zase naskočí zpět obraz i zvuk vpohodě. Máte někdo podobné zkušenosti? Zkoušel jste to již někdo reklamovat. Já to už reklamoval, ale bohužel nic.
Mám uplně stejné zkušenosti. Jeden čas dokonce nešly některé programy vůbec.
Napodobne u nas...vypadky jsou pomerne caste. Asi by bylo dobre se obratit primo na GTT, pritel s nimi drive pomerne casto komunikoval a komunikace byla z jejich strany celkem dobra. Martina
Komunikace může být dobrá, ale výsledek žádný. Za kabelovku platím ale obecnímu úřadu, nikoli GTT. Neměl by to spíše řešit on? Měli bychom se asi domluvit a spojenými silami tlačit na jedno místo.

Avatar uživatele
RomJel
Příspěvky: 62
Registrován: 08 Srp 2006, 15:43
Místo/Bydliště: Chýně - Háje

Re: Kabelová televize

Příspěvek od RomJel » 06 Zář 2006, 10:24

PaMi napsal:Chtěl jsem se zeptat na zkušenost s kabelovou televizí. Mě to dělá to, že najednou vypadne zvuk, další cca. 4 vteřiny jde obraz bez zvuku, potom vypadne na okamžik i obraz (jako by se to resetovalo) a zase naskočí zpět obraz i zvuk vpohodě. Máte někdo podobné zkušenosti? Zkoušel jste to již někdo reklamovat. Já to už reklamoval, ale bohužel nic.
S reklamací mám podobné zkušenosti, ale trochu zásadnější, zaplatil jsem za "kabelovku" 40tis. a nemám ani přípoj na pozemku a přes snahu "dráty najít" a reklamace to nikoho nezajímá, tak se asi ani k 4sec výpadkům nedostanu.
Roman.

Avatar uživatele
Jiří Nývlt
Příspěvky: 1314
Registrován: 24 Kvě 2006, 14:04
Místo/Bydliště: Hlavní ul. Chýně
Kontaktovat uživatele:

Vo kabel nestojím

Příspěvek od Jiří Nývlt » 06 Zář 2006, 10:38

... ve staré vsi se zatím ani nekoplo, ačkoliv mi starosta tvrdil, že do zimy to bude. Ptal jsem se kvůli katastrofálnímu stavu chodníku, kterýžto jsem chtěl poopravit. Jinak o kabel vůbec nestojím. Počkám si, až bude možnost internetu vzduchového i v díře ve vsi a budu-li kdy majitelem TV, tak mi terestrální digitální vysílání stopro uspokojí. Bez blbinek (programů), které jsou v nabídce kabelovky se spolehlivě obejdu.

PETR
Příspěvky: 6
Registrován: 06 Říj 2006, 13:06
Místo/Bydliště: U Dráhy 317

KABELOVKA A GTT

Příspěvek od PETR » 06 Říj 2006, 16:51

PRÁVĚ JSEM DOHOVOŘIL S GTT.
ŘEDITELKA MARKETINGU MY SLÍBILA PODROBNÉ INFORMACE-OBRATEM SDĚLÍM.

NETUŠÍ VŮBEC CO SE V NAŠÍ LOKALITĚ DĚJE (TEĎ MYSLÍM INFO Z OÚ), TAKŽE SI TO VEZME OSOBNĚ NA STAROSTI.

NASTŘELIL JSEM ZÁVADY NA SIGNÁLU+ZMĚNU ČI ÚPRAVU PROGRAMOVÉ SKLADBY (JAK NĚKTEŘÍ POŽADUJÍ).

PETR

PETR
Příspěvky: 6
Registrován: 06 Říj 2006, 13:06
Místo/Bydliště: U Dráhy 317

KABELOVKA A GTT II

Příspěvek od PETR » 07 Říj 2006, 03:16

JAK JSEM SLÍBIL,TAK POSÍLÁM.

V PODVEČER MNE KONATKTOVALA MKTG. ŘEDITELKA GTT A SDĚLILA MI TOTO:


ČT 1 JE OD VČERA OPRAVENA-TECH. ZÁVADA
CNN BUDE OPRAVENO DO TÝDNE
NA ZVUKU SE PRACUJE

INFORMACE NEJSOU PŘEDÁVÁNY VČAS, TUDÍŽ PŘÍŠTÍ TÝDEN OSOBNĚ GTT ROZNESE LETÁKY S KOMPLETNÍ INFORMACÍ

VYPADÁ TO, ŽE BY MOHLA BÝT KABELOVKA DO KONCE ROKU ZDARMA

TOŤ VŠE

HEZKÝ VÍKEND

PETR :roll:

Avatar uživatele
stryc
Příspěvky: 546
Registrován: 12 Kvě 2006, 23:51
Místo/Bydliště: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: KABELOVKA A GTT II

Příspěvek od stryc » 07 Říj 2006, 03:37

a
Naposledy upravil(a) stryc dne 10 Kvě 2010, 14:57, celkem upraveno 1 x.

Avatar uživatele
UNHfree.net
Příspěvky: 46
Registrován: 11 Zář 2006, 09:01
Místo/Bydliště: Braškov, Červený Újezd, Horní Bezděkov, Chyňava, Chýně, Kyšice, Malé Kyšice, Nouzov, Podkozí, Ptice,
Kontaktovat uživatele:

CNN na Internetu

Příspěvek od UNHfree.net » 07 Říj 2006, 10:26

Na http://www.channelchooser.com/ je možné příjmat CNN jako streamové video šířené Internetem. S televizí se to srovnávat nedá ale informace to přinese.
pavel

Avatar uživatele
stryc
Příspěvky: 546
Registrován: 12 Kvě 2006, 23:51
Místo/Bydliště: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: KABELOVKA A GTT II

Příspěvek od stryc » 12 Říj 2006, 21:14

a
Naposledy upravil(a) stryc dne 10 Kvě 2010, 14:57, celkem upraveno 1 x.

Avatar uživatele
kryglik
Příspěvky: 1375
Registrován: 26 Dub 2006, 08:50
Místo/Bydliště: Za Ovcinem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kryglik » 13 Říj 2006, 08:18

U nas (v10ce) vcera byli taky. Dotahli tam cerny kabel (tudiz tam predtim ani nic nebylo), nahodili na nej konektor (udelal bych to odborneji). Tim teda skoncili. Z pudy vedou dva koaxialni kabely, staci to do jednoho z nich zapojit a jelo by to (pokud samozrejme privodni kabel obsahuje kabelovku). (jestli chces strycu, muzu se stavit a zakonektorovat ti to. od GTT se toho asi dockas az skonci provoz zdarma [a za jinou cenu to ani smysl nema])

Avatar uživatele
stryc
Příspěvky: 546
Registrován: 12 Kvě 2006, 23:51
Místo/Bydliště: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stryc » 13 Říj 2006, 08:48

a
Naposledy upravil(a) stryc dne 10 Kvě 2010, 14:57, celkem upraveno 1 x.

MIr

Příspěvek od MIr » 13 Říj 2006, 08:48

Dá se ta rotažená síť využít na něco jinýho? Michal

Avatar uživatele
kryglik
Příspěvky: 1375
Registrován: 26 Dub 2006, 08:50
Místo/Bydliště: Za Ovcinem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kryglik » 13 Říj 2006, 09:30

MIr napsal:Dá se ta rotažená síť využít na něco jinýho? Michal

Ano, da. :-)

U nas (10ka) je dole 6 UTP kabelu, kazdy vede do jedne bytove jednotky. Tento kabel se da pouzit bud na telefon nebo pocitacovou sit (teoreticky oboji). Dale vedou dva koaxialni kabely (antenni, 75 ohm) ze spodu na pudu do spolecneho antenniho rozbocovace kde jsou pak dale vedeny do kazdeho bytu. Cili kdyz nikdo v dome nechce kabelovku, lze pouzit rozvod na externi antenu (funguje to, vyzkouseno).

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host